maandag 8 mei 2017

Kleintjes worden groot, groter, grootst

  











  
















Ook dit nestje wordt nu echt groot. Zondag hebben ze hun laatste wormenkuur gekregen en dinsdag mogen ze voor de eerste keer mee naar de dierenarts voor hun eerste prikje en een algehele controle.

Nu er van het andere nestje inmiddels al drie kittens zijn verhuisd is het ook voor hun wat rustiger geworden. We hebben niet echt het idee dat ze dat ook zo ervaren. Ze zijn van zichzelf al wat stiller dan de anderen maar misschien dat in de loop van tijd nog wel gaat veranderen. De anderen eisten best wel veel aandacht, maar de kleintjes zijn zeker geen aandacht te kort gekomen.

Hielke is nog steeds een echte moeder voor ze. Nu ze op een leeftijd zijn gekomen dat Layka nog zoiets had van ze redden zichzelf wel mogen ze bij Hielke blijven drinken. Ze roept ze nog steeds bij zich door een koerend geluidje te maken, dan gaat ze lekker ontspannen liggen  met haar kroost dat om haar heen licht te kroelen. Zo lief en rustig en mooi om naar te kijken.



2 opmerkingen:

  1. Wat hebben ze mooie gezichtjes met prachtige oren! Om te kunnen reageren, moest ik m'n ID etc. opgraven maar het is gelukt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Suzan. Er zijn nog kittens beschikbaar. Dus als je nog mensen weet die op zoek zijn naar een abessijn, dan mag je ze naar ons doorverwijzen. Groet Hilda en Freddie

      Verwijderen