woensdag 24 mei 2017

Weer een grote stap....naar buiten in de kattenren!


Phaedra, het sorrel-zilvertje.








Even kennismaken met onze Guus, de sorrel-zilver somali kater (broer van Hielke)
























En weer een "grote stap" in het jonge leventje van de kleine poesjes. Ze hebben allemaal hun enting gehad en deze keer gelukkig zonder complicaties. Het is lekker zonnig weer dit wekend en daarom mochten ze  voor het eerst naar "buiten".

Eerst een beetje onwennig, de deur stond open maar durven we daar wel doorheen? Orchid was de eerste die de "grote stap durfde de nemen. En al snel volgde de rest. Wat was er veel nieuwigheid te ontdekken en wat veel andere geluiden en wat een andere geuren en wie blaast daar zo, is dat nou de wind?

Nadat ze een tijdje op speurtocht te zijn geweest en hebben gezien hoe de grote poezen hier in de zon kunnen genieten kwamen ze tot de conclusie dat dit toch we heel erg leuk is! Dit is zeker voor herhaling vatbaar en gelukkig houd het mooie weer aan de komende week.

En dan komt er ook nog kittenbezoek! Hetty, uit Epe, komt kijken voor Phaedra en Pippin. Het kleine sorrel-zilver poesje en het blauw-zilver katertje. Ze komt samen met haar zoon en ze zijn lekker enthousiast dat het poesje zo spontaan  op schoot komt voor een knuffel. Het katertje is eerst nog een beetje terughoudend maar laat zich uiteindelijk ook lekker knuffelen.
Pippin weegt al ruim één kilo, maar Pheadra zit daar nog steeds ver onder, we zullen haar goed voeren want een week langer wachten voor dat ze mag verhuizen duurt wel erg lang. Het liefst zouden ze hun meteen meenemen. Maar dat kan natuurlijk nog niet omdat er nog een tweede enting komt en de chip moet nog geplaatst worden. Dan even afwachten dat er geen ent-reactie op volgt en maar duimen dat haar gewicht voldoende stijgt.

Al met al was dit een drukke dag voor de kleintjes, ze zijn uiteindelijk ook lekker in slaap gevallen. De poesje buiten samen in de stoel en het katertje hebben we binnen weer gevonden in diepe slaap.




Mevrouw Krijger met haar beide kittens op de arm, Pippin en Phaedra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten