woensdag 17 mei 2017

Er is weer belangstelling

















En dan is het stil, niet alleen in huis doordat er drie kittens uit het eerste nestje zijn verhuisd.
Het is ook stil met de aanvragen voor het tweede nestje.
Van de "lopende reacties" krijg je geen berichtjes meer terug, en de nieuwe blijven uit. En net op het moment dat je denkt, hoe bereiken we de mensen, komt de belangstelling weer op gang.

Voor Olga, het poesje uit het eerste nestje komt er iemand die al een jong katje met siamees bloed heeft geadopteerd uit het asiel. Dit katje heeft gezelschap nodig en z'n "baasje" zoekt een katje dat van knuffelen houdt en graag op schoot ligt. Aangezien Olga de "dikste" knuffel is uit dit nestje en zeer sociaal is naar de andere kittens, denken we dat dit weleens de juiste match kan zijn.

En dan komt er ook reactie op de het tweede nestje. Een mevrouw waarvan haar abessijn op hoge leeftijd is overleden is op zoek naar twee nieuwe aby's. Ze heeft de eerste keuze uit het nestje en we hebben het blauw-zilver katertje en sorrel-zilver poesje voor haar gereserveerd.
Als mensen eenmaal en abessijn of somali gewend zijn kunnen ze vaak niet meer zonder. Dit zegt volgens ons genoeg over hoe lief en aanwezig dit ras is, de "hond"onder de katten.

Omdat we de stamboom aanvraag afgelopen weekend nog moesten doen mag ze zelf de namen voor deze beide kittens bedenken. Het katertje krijgt de naam Pippin en het poesje gaat Phaedra heten.
Het blauw-zilver poesje noemen we Prada en het zwart-zilver poesje krijgt de naam Pleuni.

De stamboomaanvragen zijn maandag 15 mei op de post gegaan en wie weet komt er toch nog een reactie van de andere mensen. En anders wachten we rustig af tot de juiste mensen zich melden, wij hebben geduld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten