zondag 27 oktober 2013

Kittens twee weken

Het kraammandje voldoet niet meer aan de wensen van moeder Hielke. Daarom is ze op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor haar kleintjes. Ze heeft een mooi plekje gevonden in de krabpaal die boven staat. Hier heeft ze al een kitten neergelegd, zodat het nestje zich nu dus op twee plekken bevind. Hoe moet dat nou?
Aangezien wij het niet met haar eens dat ze de kittens de trap omhoog sleept, hebben we besloten om het kitten van boven weer in het nestje beneden te leggen. Hielke is tot 2 keer toe nog gaan slepen met een kitten omdat ze het toch nodig vond om het te verhuizen. Hierna hebben we een iglo mandje in de kitten kooi geplaatst en de kittens hierin gelegd. Tot nu toe gaat moeders hiermee accoord.
De ontwikkeling van de kittens gaat steeds verder, zo zijn hun oortjes open gegaan en schrikken ze op van de geluiden die ze nu voor het eerst kunnen horen. Ook proberen ze al een wandeling te maken door hun mandje en het abessijn  meisje wandelt  al buiten het mandje, maar blijft gelukkig nog wel in de kooi. Alleen als we dit willen filmen blijft ze netjes in de iglo zitten.
.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten